Skönt med helg

Helloo Everybody!

Sovit gott och vaknat nöjd! Har börjat känna att det är lite jobbigare att sova på mage som jag älskar att göra, inte för att magen är såå stor än, men det känns obehagligt och jag tror att jag kväver min lilla bebis när jag sover på mage, så jag får försöka lära mig sova på rygg eller på sida..allt för dig lillbebebis<3
Dessutom är jag fortfarande så förkyld , det är inte kul, men man får ta det, gravida ha tyvärr minskad immunförsvar .. aj aj..

Nu börjar jag även känna av lätta rörelser i magen och det känns så häftigt, jag har en liten varelse i magen som simmar och sparkar omkring, hur coolt är inte det?

Jag måste bli duktigare på att prata och sjunga för lillen, för det säger de är bra, den hör ju allting nu fast som från under vatten, men undra om den verkligen vill höra mig sjunga, hmm...
Juste, Om bara 3 dagar är min lillbebis 20 veckor gammal, alltså är jag exakt halvvägs!







Oh vad jag har längtat efter helgen hela veckan, efter så mycket jobb och plugg är man äntligen ledig och kan putsa ut och vara med familj och vänner.

Idag ska vi på Carros och Iyads förlovsnings/katbktab fest, ända ner till Borlänge, är så glad för deras skull och önskar de ett mycket lyckligt liv ihop , för så fina och goda människor som de förtjänar det!
 
Vi har iaf lite tur med vädret, igår var det snö, men idag skiner solen lite och det är skönt för vädret påverkar mitt humör , grått väder gör mig så jäkla trött.

Imorgon ska jag äntligen få träffa min vackra underbara barndomsvän Fadde, längtar som fan!

Några gamla bilder vi tog när vi en dag var på promenad på gamla stan och kände oss som modeller, haha:












 
I love you

Allt mellan himmel & jord | | Kommentera |
Upp