En tankeställare

Såhär dags under slutet av året , där dagarna är ljusa så kort och mörkret lägger sig mycket längre så har några (Gud vet vem) valt att göra så det känns ännu mörkare, i en värld där man får höra så mycket ondska & orättvisor  bland oss människor. Unga själar som dödas hit och dit, vem gav mördarba rätten att göra så? 

Det gör mig så ledsen, så rädd & så besviken på människor vars hjärtan kan bara på så mycket ondska & hat, hur kan man leva med sig själv ? 

Jag hoppas Gud ger deras familjer & nära all styrka de behöver för att klara den här tiden . Jag hoppas Gud ger förövarna en tankeställare & förändra de till något bättre & jag hoppas att vi människor tar vara på varandra bättre, inte uppmuntrar slagsmål & annat som leder till att saker och ting eskalerar. För detta är sorgligt. Riktigt sorgligt, det händer nära oss, omkring oss, där vi befinner oss, där våra barn befinner oss. 

En till tanke som gör mig ledsen är hur olika liv betyder olika mycket, om de hör pojkarna som blev dödade bygglagen har det stått en gång eller två om i tidningarna, Lisa Holm däremot ( Må hon vila i frid) stod det om så länge & hela tiden där vi uppdaterades om allt kring händelsen ( även den brutal & sorglig ). Fattar inte varför olika liv betyder olika mycket. 

Må Gud vara barmhärtig över alla våra döda , må de vila i frid . Allah yerhamhom. 
Allt mellan himmel & jord | | Kommentera |
Upp